More Views

Black Friday! Masina de tocat carne electrica Hausberg, 1200W, 3 site + Accesorii carnati + Cadou set 3 cutite inox, la doar 149 lei in loc de 329! Oferta limitata

Lasa o recenzie acestui produs

Regular Price: RON 329.00

Special Price RON 149.00

Disponibilitate: In stoc

Calitate verificata

Produse premium

Garantie

14 zile banii inapoi

Livram oriunde

15 lei in orice localitate

Suport telefonic

Ai intrebari? Da-ne un telefon!

Description

Detalii

 • Masina de tocat carne Hausberg (Germania) a fost proiectata pentru a va usura munca in bucatarie si pentru a va oferi mijloacele corespunzatoare de preparare a diverselor tipuri de alimente in conditii eficiente si in timp util.

  Aceasta este un produs performant, prevazut cu o putere a motorului de 1200 W. In plus, dispune de o capacitate de tocare de 1 kg/min, o treapta de viteza universala si buton Reverse. Acesta din urma (butonul Reverse) are rolul de a preveni ,dar si de a remedia situatiile in care masina de tocat se blocheaza – aceasta functie inverseaza directia de rotatie a cutitelor in interiorul aparatului, pentru a orienta materia prelucrata inapoi spre gura de alimentare. De asemenea, aceasta optiune este eficienta si pentru a goli masina dupa incheierea procesului de tocare, fara a permite risipa de alimente.

  Masina de tocat Hausberg ofera o diversitate  de accesorii, constituind nu numai un aparat eficient, ci si unul multifunctional. Asadar, modelul este insotit de:

  • 3 discuri de tocare din otel – disc tocare fina (3 mm), disc tocare grosime medie (5 mm), disc tocare grosime mare (7 mm);
  • Cutit de taiere cu lame din otel inoxidabil;
  • Accesoriu (palnie) pentru carnati;
  • Accesoriu pentru Kibbe (preparat cu specific oriental);
  • Accesoriu impingere alimente;
  • Tavita suport.

Reviews

Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.