Coș 0 x

Termeni Si Conditii

1. Acceptul Utilizatorului
Site-ul Megareduceri.tv este detinut si administrat de societatea Megareduceri TV S.R.L., avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare 40029723, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/15124/2018.Tel. 0731.478.788; E-mail: office@megareduceri.tv
Navigarea pe site-ul Megareduceri.tv urmata de Comanda, echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea termenilor de mai jos de catre orice Client.
Megareduceri.tv isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila. Deasemena, utilizatorul ia la cunostinta faptul ca pozele sunt cu character informativ.
In caz de divergenta sau neintelegeri intre Megareduceri.tv si Client, se vor aplica Termenii si Conditiile valabile la momentul Comenzii.


2. Definitii:
Utilizator – orice persoana care viziteaza site-ul Megareduceri.tv.
Client – persoana fizica /persoana juridica ce efectueaza o Comanda.
Produse – orice produs mentionat in Comanda, care urmeaza a fi furnizat de catre Vanzator Clientului.
Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Client prin care Clientulisi exprima intentia de a achizitiona anumite Produse si sa faca plataacestora.
Vanzator – societatea Megareduceri TV S.R.L.
Contract – o Comanda confirmata de catre Vanzator prin care Vanzatorul este de acord sa vanda si sa livreze Produsele iar Clientul este de acord sa achizitioneze, sa primeasca si sa faca plata acestor Produse.
Curier – orice persoana de drept public sau privat care presteaza servicii de curierat rapid.


3. Limita accesului la site
Utilizatorii site-ului Megareduceri.tv pot face comentarii si orice alte comunicari, pot sa transmita sugestii, intrebari sau informatii, daca limbajul acestora este civilizat, iarcontinutul comunicarilor nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, nu serveste unor campanii de promovare care nu au legatura cu site-ul Megareduceri.tv, nu sunt e-mailuri in masa ori orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsade e-mail ori vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice ori in numele oricarei alte entitati vor fi raportate organelor abilitate. Megareduceri.tv nu isi asuma responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de astfel de comunicari.
In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente care implica texte, replici, recenzii etc,formulate de Utilizatori, se considera ca respectivul Utilizator garanteaza originalitatea lor si acorda Megareduceri.tv si afiliatilor/asociatilor sai dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde inlume, prin orice mijloace. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau il transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii niciunei terte entitati fizice sau juridice.


4. Drepturi de autor
Megareduceri.tv detine titlul deplin si complet asupra fisierelor, pozelor si materialelor publicate pe Website, precum si toate drepturile de proprietate intelectuala ce decurg din acestea. Nu aveti permisiunea sa comercializati, redistribuiti sau reproduceti aceste materiale, nici sa le decompilati sau modificati structura. Toate marcile si logourile sunt detinute de catre Megareduceri.tv si nu aveti permisiunea sa le copiati sau utilizati în niciun mod.


5. Prelucrarea datelor cu caracter personalCategoriile de date personale prelucrate sunt: numele si prenumele, telefon, adresa (domiciliu/resedinta), e-mail.
Atunci cand un Utilizator isi creeaza un cont pe Megareduceri.tv, va primi comunicari comerciale din partea Megareduceri.tv doar in masura in care si-a dat consimtamantul expres, selectand optiunea corespunzatoare.
Datele colectate cu privire la newslettere si alerte sunt confidentiale. Megareduceri.tv va putea selecta Utilizatorii carora le va trimite newslettere si alerte. 
Conform Legii nr. 677/2001pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracterpersonal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal siprotectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Megareduceri.tv are obligatia de a prelucra in conditii desiguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de Utilizatori.
Scopul colectarii datelorcu caracter personal este: gestiune economico-financiara, reclama, marketing, publicitate, statistica, servicii de comunicatii electronice, informarea Clientilor privind situatia contului lor de pe Megareduceri.tv, informareaClientilor privind evolutia si starea Comenzilor.
Completarea de catreUtilizatori a formularelor pe site echivaleaza cu acceptarea neconditionata caaceste date sa fie incluse in baza de date a Megareduceri.tv si cu utilizarea siprelucrarea de catre Megareduceri.tv, afiliatii si colaboratorii acestora pentrudesfasurarea activitatilor enumerate mai sus, inclusiv, dar nelimitandu-se lafurnizori de servicii de servicii de marketing, curierat, servicii de plata /bancare.
Clientilor le sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si liberacirculatie a acestor date, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supusunei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare adrepturilor sale. Clientii au dreptul de a solicita stergerea totala saupartiala a datelor cu caracter personal.
Refuzul furnizarii acestor date determina imposibilitatea onorarii Comenzilor.
In cazul in care Clientuli si modifica prin utilizarea formularelor de pe site datele personale livrate deja catre Megareduceri.tv si exista Comenzi in derulare, Comenzileisi pastreaza datele de la momentul plasarii Comenzii iar livrarea produselor se va face luandu-se in considerare datele nou modificate.
Megareduceri.tv nu solicita Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (telefon/e-mailetc) informatii confidentiale, date despre conturi bancare, parole personale etc. In cazul in care Utilizatorul le divulga unor terti, acesta poarta intreaga responsabilitate pentru actiunile sale. Astfel, in cazuri de divulgare de astfel de date, Utilizatorul nu poate tine raspunzator pe Megareduceri.tv pentru niciun fel de prejudiciu.


6. Inregistrarea ca Utilizator
Pentrucrearea unui cont pe site-ul Megareduceri.tv, Utilizatorul este obligat sa foloseasca o adresa de e-mail valida. Megareduceri.tv poate refuza cererea de inregistrare in situatiile in care constata ca a utilizat informatii neconforme cu realitatea sau foloseste serviciile intr-un mod neconform cu uzantele normale.


7. Pretul
Pretul final platit de Client este format din pretul produsului + cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente. Preturile de livrare sunt detaliate pe site.
Toate preturile aferente produselor si serviciilor comercializate prin intermediul site-ului Megareduceri.tv sunt exprimate in RON si contin T.V.A. in procent de 19%.


8. Comanda
Pentru a activa serviciul „Compar”, Utilizatorul trebuie sa seteze detaliile preferate de Comanda (unde sa fie livrata, modalitatea de expediere si modalitatea deplata) in contul de Utilizator, iar aceste setari vor fi retinute si folosite pentru fiecare Comanda cu un click. Aceste setari pot fi modificate oricand.
Prin finalizarea Comenzii Clientul garanteaza ca toate datele furnizate sunt realesi corecte, in caz contrar ar putea suporta consecintele acestor erori (Comandaintarziata, transmisa gresit etc).
Megareduceri.tv nu poate fi tras la raspundere pentru informatii introduse eronat, din care pot decurge intarzieri de livrare. In acest context, toate taxele de transport efectuat in vederea reexpedierii Comenzii vor cadea in sarcina Clientului.
Prin finalizarea Comenzii, Clientul se declara de acord ca un reprezentant Megareduceri.tv sa il contacteze prin orice mijloc disponibil convenit de catre Parti (e-mail/telefon) pentru confirmarea personala a Comenzii.
Megareduceri.tv poate refuza o Comanda in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, fara a exista obligatii intre parti si fara ca o parte sa poata pretinde daune, pentru urmatoarele situatii:
• esuarea/ invalidarea tranzactiei online;
• neacceptareade catre banca emitenta a cardului Clientului / a tranzactiei;
• date incomplete sau incorecte ale Clientului;
• activitatea Clientului poate produce daune site-ului Megareduceri.tv /partenerilor;
• livrari consecutiv esuate;
• alte motive obiective: in cazul in care Clientul nu garanteaza ca modul de plata este valid si ca nu este obtinut printr-o metoda frauduloasa sau exista suspiciuni cu privire la modalitatea de plata.
Chiar daca a luat toate masurile pentru ca informatia prezentata pe acest site sa fie exacta si corecta, Megareduceri.tv nu poate fi raspunzatoare de inexactitati care pot aparea in completarea de catre Client a formularelor din site pentru finalizarea Comenzii. Utilizatorii sunt responsabili pentru evaluarea exactitatii, completitudinii si utilitatii informatiilor furnizate in cadrul formularelor disponibile pe acest site.
In anumite situatii si pentru motive justificate, Megareduceri.tv isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor din Comanda. In aceste situatii Megareduceri.tv va anunta Clientul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon pus la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.
In cazul in care un Bun comandat de catre Client nu poate fi livrat de catre Megareduceri.tv, ne obligam sa informam Clientul asupra acestui fapt si sa returnam in contul Clientului contravaloarea Bunului, in termen de maxim 14 zile de la data la care Megareduceri.tv a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Clientul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.


9. Facturare – plati
Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Client o factura pentru Produsele livrate, obligatia Clientului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
Plata se poate face online (card, transfer bancar ) sau ramburs.


10. Garantia
Pentru produsele achizitionate din magazinul online Megareduceri.tv se asigura garantie in conformitate cu Certificatul de garantie aferent fiecarui produs. Persoana juridica ce asigura garantia este cea mentionata pe factura emisa catre Client.
Pentrua beneficia de garantie, Clientul are urmatoarele obligatii:
• produsul sa fi fost cumparat de la Megareduceri.tv si folosit numai in scopul pentru care a fost conceput;
• sa respecte instructiunile de folosire si sa utilizeze produsul conform instructiunilor impuse de producator;
• sa pastreze documentul fiscal cu care a cumparat produsul;
• sa pastreze ambalajul original si toate accesoriile care au venit in acesta, si sa le livreze impreuna cu produsul in garantie.
Locul prezentarii pentru a putea beneficia de garantie este cel specificat pe factura. In afara cazului in care este specificat altfel,costul transportului este suportat de Client. Cauze de pierdere a garantiei:
• avarii sau deteriorari mecanice; expunere excesiva la radiatii solare; lipsa sau modificarea seriei aparatului; modificari ale produsului;
• defectarea produsa ca urmare a nerespectarii instructiunilor de utilizare, transport, manipulare si instalare prevazute in manualul de utilizare;
• deteriorarea mecanica provocata prin lovirea aparatului sau deterioarea marcajului cumodelul si seria aparatului;
• inundarea,incendierea, expunerea la soare, descarcari electrice, modificari sau instalari necorespunzatoare, interventii neautorizate;
• distrugerea circuitelor interne din cauza socurilor.
Megareduceri.tv nu ofera garantii Clientilor:
• incazul in care produsul achizitionat nu este potrivit cerintelor sau asteptarilor Clientilor;
• dupa expirarea perioadei pentru care Vanzatorul ofera garantie produsului; 
• in cazul in care inlocuirea produselor sau a componentelor neconforme este imposibil de asigurat, inclusiv ca urmare a lipsei utilajelor sau a tehnologiei aferente.
Toate celelalte prevederi cuprinse in legislatia in vigoare, referitoare la garantarea produselor vandute, sunt valabile. Drepturile Clientilor sunt cele prevazute in legislatia in domeniu. Garantia nu se extinde asupra eventualelor daune cauzate de folosirea produsului.


11. Livrarea
Data estimata de livrare poate varia in functie de produs, si este mentionata in e-mailul sau telefonul deconfirmare a Comenzii.
Pentru toate categoriile de produse, termenul maxim de livrare este de 15 zile de la data confirmarii Comenzii.
Pentru produsele aflate in stoc, livrarea se va face prin Curier in termen de maxim 7zile. Orice intarziere suplimentara va fi comunicata Clientului si se va agrea cu acesta un nou termen de livrare care nu va putea depasi termenul maxim prevazut mai sus. 
In cazul in care produsele sunt indisponibile (inclusiv in cazul in care pretul sau unele caracteristici ale produselor au suferit modificari ulterioare confirmarii Comenzii), Clientul va fi informat despre indisponibilitate iar sumele pe care acesta le-a achitat vor fi rambursate in termen de 14 zile. Clientul poate confirma modificarile intervenite cu privire la pretul sau caracteristicile produselor, modificand astfel Comanda initiala, iar produsele se vor livra conform Comenzii astfel modificate.
Pentru produsele care nu se afla in stoc, Clientul este de acord sa i se livreze un produs cu calitati si pret echivalente cu cele solicitate.
In cazul in care Clientul plaseaza o Comanda care contine produse de la furnizori diferiti din punctul de vedere al livrarii, acestea vor fi considerate colete diferite si vor fi evidentiate ca atare pe site in pagina de Comanda. Acestea au termene diferite de livrare. Taxa de transport se aplica pentru fiecarecolet in parte.
Termenele de livrare sunt exprimate in zile lucratoare.


12. 1. Conditii de livrare
La solicitarea Megareduceri.tv, a Curierului, Clientul va face dovada identitatiisale, daca e necesar prin una sau mai multe acte emise de autoritati oficialesi va comunica numarul de Comanda atribuit de catre Vanzator.
Incazul in care Clientul se afla in imposibilitatea receptionarii Comenzii in modpersonal, Comanda va fi lasata la adresa precizata doar unei persoane cu varstamai mare de 18 ani si doar in cazul comunicarii catre Curier, a numaruluiComenzii.
Niciocerere de livrare a unei Comenzi nu va putea fi onorata daca Clientul nuindeplineste conditiile de mai sus.
Incazul livrarii la locul de munca al Clientului, caz in care Curierul nu poateavea acces in locatia respectiva, Clientul trebuie sa se asigure ca poatereceptiona aceasta Comanda.
Clientulva fi contactat telefonic de catre Curier in prealabil pentru a obtineconfirmarea prezentei acestuia la adresa si ora selectate in momentul validariiComenzii pe site.
Clientulse obliga sa fie prezent la adresa de livrare indicata, in intervalul orarselectat, in caz contrar acesta va supora taxa de transport aferenta uneiposibile noi livrari. Intervalul orar va putea fi modificat, ulteriorselectarii, doar cu acordul Curierului.
Livrarease considera a fi indeplinita de catre Megareduceri.tv, la momentul predariiproduselor Comandate catre Client la adresa selectata de acesta la momentulplasarii Comenzii.


12.2 Receptia produselor
Clientul se obliga sa semneze bonul de livrare (AWB) prezentat de catre Curier la livrarea produselor comandate, la care este anexat si bonul fiscal ce contine toate informatiile despre produsele livrate (denumire produs, cantitate, pret). Deasemenea,Clientul va verifica daca produsele sunt deteriorate sau daca exista lipsuri, iar eventualele probleme vor fi mentionate in mod olograf pe bonul de livrare,pentru a putea fi luate in considerare.
Se poate face si un proces verbal de constatare a lipsei, in prezenta curierului, si ulterior ne dati pe email acest proces verbal semnat de dvs si de curier. Noi in maxim 72 de ore vom trimite produsul lipsa.
Prin semnarea bonului delivrare Clientul recunoaste primirea in bune conditii si in totalitate aproduselor Comandate.


12.3 Campanii cu produs cadou
Orice promotie la care se ofera produs cadou se limiteaza la 1 PRODUS CADOU oferit in perioada de campanie per persoana fizica sau juridica (identificat ca si client/utilizator/user), indiferent de numarul comenzilor inregistrat de catre o persoana fizica sau juridica in perioada in care campania este in curs de desfasurare. 
In cazul in care exista situatii de frauda identificate, Megareduceri.tv isi rezerva dreptul de asuspenda conturile astfel create si de a retrage beneficiile aferente promotiilor sau ofertelor in curs, de a anula comenzile fara preaviz, instiintare, alte formalitati sau despagubiri.
De asemenea, daca o comandala care s-a oferit produs cadou este respinsa sau returnata integral, clientul este obligat sa returneze si produsul cadou in starea lui originala,nedeteriorata si nedesigilata.
Produsul cadou se livreaza in limita stocului disponibil.


12.4 Campanie livrare gratuita
Campaniile cu transport gratuit au stabilite perioade determinate si sunt mentionate clientilor pe e-mail sau telefonic la confirmarea comenzii.

13. Politica de retur. Dreptul de retragere

13.1 Modalitati si termene de returnare a produselor
Clientul se obliga sa notifice Megareduceri.tv intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin formularul de retur din sectiunea Returnari in termen de maxim 14 zile lucratoare de la primirea produselor. In caz contrar, Megareduceri.tv poate refuza coletul. 
Informatiile necesare care trebuie furnizate Megareduceri.tv pentru trimiterea curierului sunt urmatoarele:
• data expedierii coletului;
• numarul Comenzii;
• suma de returnat;
• modalitatea de plata (datele contului bancar).
Costurile de transport ale coletului/elor returnate intra in responsabilitatea clientului, acestea urmand a fi asumate de catre Client. Costul returului va fisuportat de Megareduceri.tv in cazul in care au existat vicii de fabricatie sau in cazul in care comanda nu a fost conforma cu cerintele Clientului.


13.2.Conditii de returnare a produselor
In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost trimise Clientului, in ambalajul original, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificat de garantie etc.). Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara defecte (cu exceptia viciilor ascunse si exceptand defectele deja semnalate de Client incorespondenta cu Megareduceri.tv). 
Produselece constituie un set trebuie returnate ca set. 
In cazul in care o comandala care s-a oferit produs cadou este returnata integral, clientul este obligatsa returneze si produsul cadou in starea lui originala, nedeteriorata si nedesigilata. 
In eventualitatea in care produsul achizitionat este nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, cu conditia notificarii in scris in termen de 48 de ore de la primirea produsului.


13.3 Dreptul de retragere
In conformitate cu Ordonanta de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, Clientul are urmaroarele drepturi si obligatiireferitoare la retragerea din contractul incheiat la distanta:
Clientul aredreptul ca, inainte de expirarea perioadei de retragere, sa se retraga dincontract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suportaalte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.GNr.34/2014, in termen de 10 zile incepand de la ziua in care intra in posesiafizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de Client.
Clientul se obliga sa returneze doar acele produse care sunt in aceeasi stare in care au fost livrate (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.
Megareduceri.tv va rambursa Clientului contravaloarea produsului in maxim 14 (paisprezece) zile lucratoare de la data informarii facute de catre Client catre Megareduceri.tv in ceea ce priveste decizia de retragere din contract.
Megareduceri.tv va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat.

13.4 Exercitarea dreptului de retragere
In cazul in care Clientulsolicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere dincontract, in cazul in care Comanda este achitata, Megareduceri.tv se obliga sa returneze suma in maxim 14 (paisprezece) zile lucratoare de la datainformarii de catre Client in ceea ce priveste decizia sa de retragere dinContract. Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:
a. pentru Comenzile achitatecu card online -> prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;
b. pentru Comenzile achitate cu Ramburs/Transfer bancar -> prin virament bancar;
c. Clientul va informa Megareduceri.tv in ceea ce priveste intentia sa de retragere din contract prin completarea formularului de returnare din sectiunea Returnari sau direct din contul Clientului.

14. Forta majora
Niciunadintre partile contractuale nu poate fi trasa la raspundere pentru neexecutarea(total/partial) sau executarea cu intarziere a obligatiilor sale, daca acesteaau fost cauzate de forta majora. Partile isi vor aduce la cunostita de indata cazulde forta majora si vor lua toate masurile necesare in vederea limitariiconsecintelor evenimentului. 
Dacain termen de 15 zile evenimentul de forta majora nu inceteaza, partile audreptul de a denunta unilateral contractul fara pretinderea de daune-interese.
Fortamajora va fi probata conform legii.


15. Solutionarea conflictelor.Legea aplicabila
Contractulva fi guvernat si interpretat in conformitate cu legea romana. Orice conflictaparut intre Megareduceri.tv si Clienti va fi rezolvat pe caleamiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil, prima cale desolutionare este medierea, in conditiile legii, iar daca aceasta esueaza seapeleaza la instantele romanesti competente de la domiciliul Clientului.


16. Frauda
Crearea de conturi multiple folosind astfel de adrese generate automat si care expiradupa o perioada predefinita, pentru a putea beneficia de promotii sau oferte,sau orice comportament fraudulos in masura sa afecteze bunul mers alcampaniilor, este interzisa si va fi considerata o tentativa de frauda.Proprietarul site-ului Megareduceri.tv isi rezerva dreptul de a suspendaconturile astfel create si de a retrage beneficiile aferente promotiilor sauofertelor in curs, de a anula contul fara preaviz, instiintare, alteformalitati sau despagubiri.
Orice tentativa de frauda (cum ar fi dar fara a se limita la: accesarea datelor Clientilor Megareduceri.tv, alterarea continutului site-ului, incercarea de afectare a performantelor serverelor Megareduceri.tv, deturnarea continutului livrarilor catre terti etc) vor fi pedepsite conform legii penale.


17. Dispozitii finale
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, acest fapt nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

  • Alex (New York) purchase

    15 minutes ago

  • Jony (USA) purchase

    50 minutes ago

  • Anna (Japan) purchase

    55 minutes ago

X
Call Now ButtonComenzi telefonice